EKSLUSIF! ISTERI KEDUA ASYRAF MUSLIM DAH BERBADAN DUA?

by abgteror on September 10, 2013

in Hiburan

EKSLUSIF! ISTERI KEDUA ASYRAF MUSLIM DAH BERBADAN DUA? | Pada minggu lalu, pelakon Ashraf Muslim menafikan dakwaan isteri keduanya, Wan Sakinah telah hamil namun baru-baru ini Sakinah ada berkongsi gambar ubat yang diambilnya di sebuah klinik swasta di Putrajaya. Bukan peminat nak buat cerita buruk atau dengki, tapi rasanya jika betul, alhamdulillah.

Pasti semua peminat diluar sana akan mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan keluarga besar mereka. Yea la, sepatutnya jika betul pun, tak payah la menafikan. Lagipun takkan la si Sakinah saja-saja nak upload gambar ubat kan? Asid folic pulak tu kalau tak silap? Apa pun, semoga semuanya sehat dan bahagia hendaknya. Amin…

SAKINAH2012-11-08 15.15.12TERKINI. Dan akhirnya, pengesahan telah dibuat pada Ahad lalu oleh kenalan terdekat pasangan tersebut yang turut menyatakan yang Wan Sakinah mengalami alahan teruk dan tidak boleh menjamah makanan barat seperti burger. Kandungan Wan Sakinah kini berusia 6 minggu. Tahniah kepada Asyraf Muslim yang telah tercapai hasratnya untuk menjadi bapa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
EKSLUSIF! ISTERI KEDUA ASYRAF MUSLIM DAH BERBADAN DUA?, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Previous post:

Next post:

Contact-Penafian-SiteMap@abgteror