GAMBAR SEKSI NUR AMALINA CHE BAKRI PELAJAR CEMERLANG SPM 2005 TERSEBAR

by abgteror on January 3, 2012

in Pendidikan

GAMBAR SEKSI NUR AMALINA CHE BAKRI PELAJAR CEMERLANG SPM 2005 TERSEBAR | Selepas kita dikejutkan dengan gambar-gambar seksi yang tersebar di internet sebelum ini yang mana kebanyakkannya dari golongan artis, kini pelajar cemerlang SPM 2005 pula jadi perhatian.

Mana tidaknya, kalau dulu beliau tampil di media-media masa seluruh negara dengan berimejkan adat ketimuran, setelah menyambung pengajiannya ke luar  negara lain pulak jadinya. Beliau merupakan antara inspirasi negara yang menjadi idola kebanyakkan pelajar sekolah yang ingin mengecap kejayaan seperti beliau.

Hmm…ntah la. kang cakap lebih-lebih ade pulak yang cakap lantak dialah, itu hak dia, masing-masing dosa masing-masing tanggung, tapi sebagai seorang umat Islam, rasa sedikit kecewa dengan pembawakan yang beliau pilih dengan kepintaran beliau yang luar biasa itu.

-

-

-

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
GAMBAR SEKSI NUR AMALINA CHE BAKRI PELAJAR CEMERLANG SPM 2005 TERSEBAR, 1.0 out of 10 based on 1 rating
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{ 26 comments… read them below or add one }

fitri April 13, 2012 at 01:23

trok benor…. dr bertudung..bju sume cover baik pn…
skrg ni gmbr bkn main gnas…dedah sane sini..2 bukan fitnah lg mkcik oi….
btl2 kejutan budaye 2… spm je cemerlang..agame letak kt lutut..
pegi la mane2 pon pling penting agame kte .. bengang pulak ak ngn minah ni..

Reply

abgteror April 13, 2012 at 08:31

ini betul betulll….bukan cobaan lagi dah….ade jugak yang komen membelakangkan agama. Jangan amik tau hal orang la. Kita tegur sebagai sesama Islam. Kalau tak tegur kita jugak yg berdosa kan….kalu dah tegur dia wat tak tau, tu hak dia….

Reply

kongkekman January 6, 2012 at 14:57

ala sekalie kalo nok bergayo apo salah nyo…tak kei darah mudo berjiwa tuo…

Reply

amies January 5, 2012 at 15:10

akum…ada komen diatas mmg benar..mmg die xmintak duit kite tapi die dah jadi idola kat berapa ramai student untuk cemerlang mcm die….tup..tup jd mcm nie..sedih gak..mmg kt mlysia nie belambak yang pakai mcm tu..tapi die tu dah jd mcm public figure org kenal die…cume sedih gaklah mase spm dulu sweet jer…tp skrg dah mcm DOT..DOT..DOT…kalau nak kejutan budaya pun janganlah melampau sangat…

Reply

Serhat February 16, 2014 at 03:47

Sebab terlalu sagykanan anak, mak akan buat ape je la, setakat mengaku belikan anak baju mcm tu apalah sgt maybe jugak die tipu, kan speaking as a woman jer jgn mara nok Just nak mengingatkan korang ttg kasih ibu *ecewah*! faham x kasih ibu?drpd dok kutuk org, pe kata kite doakan die, n diri kite sendiri jugak? anak cucu kite, kaum kerabat kite in future nnti #justsaying , okbye!Well-loved.

Reply

adik ronaldihno January 5, 2012 at 08:24

budak kampung memang macam tu….bukan cantik pun hodoh je aku nampak.kalau mcm Cut Tari ke Luna Maya ke, nak juga tengok.Minta Bank Negara tarik je sponser tu biar dia sambung study kat Segi College je buat Nursing…..

Reply

nor ainaee mohd nor February 17, 2012 at 18:20

saya sangat bersetuju dengan komen anda.biasalah budak kampung kena culture shock.

Reply

mummy miera January 5, 2012 at 01:47

bia la die..jnji x kacau hiduo org..itu klu nmpak gambar die dpan ade btol arak mau haru biru msia nie..pdhal die kat sane still excellent in her study!

Reply

abgteror January 5, 2012 at 08:03

bagus la…

Reply

Sherriena January 4, 2012 at 14:59

Aku dulu study obersea sama negara ngan si amalina nie tapi takde laa jadik gini…kalau x cukup ilmu agama,jgn lerr berangan nak gie negara org…tapi aku bukan nak kata aku nie alim sgt tapi didikan mak pak ngan aku sedar diri…apa2 pun semuanya terpulang pd diri sendiri…yg mak dia x malu ker?duk ketegak sesangat anak tuh pesal?hemmm…ntah lerrr…budak2 zaman skrg…

Reply

abgteror January 4, 2012 at 15:34

pucuk pangkalnya atas pegangan kita….kalau kuat, kuat la kan….tapi mak dia dah back up kata anak dia ok jer pakai camtuh….nak kata aper…

Reply

CIGU AZRUL January 3, 2012 at 19:08

ILMU tanpa IMAN = HANYUT

Reply

abgteror January 3, 2012 at 20:07

sebab tu pepatah cakap kalau ilmu tak cukup di dada….bukan ilmu di akal….

Reply

mrs.yiemrs.yie January 3, 2012 at 16:20

kejutan budaya agaknya ni..tp betul ke dia?rasa macam tak percaya..kalau betul dia,cepat-cepatlah kembali ke pangkal jalan..dulu kes sufiyah,sekarang amalina pulak..sedihhh..

Reply

abgteror January 3, 2012 at 20:06

mungkin terlampau terkezut budaya rasanya….kawan2 pun 2 kali 5….pengaruh rakan sebaya kalau berita cakap….huhu

Reply

mrs.yie January 3, 2012 at 21:35

dalam cerdik2 dia ada bodohnya..bodoh sebab upload gambar2 macam tu kat fb..apakah dia tidak tahu bagaimana fungsinya fb tu? hurmmm..

Reply

abgteror January 3, 2012 at 22:27

yang tu tak bodoh….yang bodohnya dia dah lupa mana letaknya aurat tuh…

mrs.yie January 4, 2012 at 09:03

mak dia kat itu semuanya fitnah..

phat January 3, 2012 at 16:08

byk dah budak2 genius Malaysia bila p study kat obersea jadi camni kan

Reply

abgteror January 3, 2012 at 16:22

hmm….akal da cerdik…bia dia pikir sendiri la phat…

Reply

Afzalsukasuki January 3, 2012 at 16:02

erk ni bukan ke amalina yg pakai tudung tu?

Reply

abgteror January 3, 2012 at 16:21

iyo la….yg dulu masuk nona ngan whi ngan wat tour satu malaysia kunon wat motivasi…..nanti balik dia wat lagik tour camtuh….huhu

Reply

IENA January 8, 2012 at 18:40

ala ko ni ketinggalan zamn tol la…..
lembab r……mcm kain bsah je…..

Reply

kedaikasperskyonline January 3, 2012 at 13:52

ya allah..ko bukakanlah hatinya untuk kembali ke jalan-Mu..

PANAS!!! GAMBAR SEKSI NUR AMALINA CHE BAKRI PELAJAR 17A1!!!

http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/2012/01/panas-gambar-seksi-nur-amalina-che.html

Reply

abgteror January 3, 2012 at 14:02

kebijaksanaan tak digunakan sepenuhnya nie….

Reply

abgteror January 4, 2012 at 11:01

fitnah sebab org kata anak dia gagal….takkan anak dia seksi, dah tak bertudung n sedikit sosial…takan tu fitnah jugok?

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Contact-Penafian-SiteMap@abgteror