PENANGAN LELAKI NEGRO | GADIS MELAYU HILANG PEDOMAN

by abgteror on December 5, 2011

in Berita

PENANGAN LELAKI NEGRO | GADIS MELAYU HILANG PEDOMAN | Apa nak jadi dengan bumi Malaysia sekarang nie. Dah bermacam-macam kes salah laku termasuk yang haram disisi agama Islam berleluasa di luar sana. Tak cukup penguatkuasaan? Tiada didikan agama? Kurang kasih sayang dari keluarga? Atau memang dah kemaruk sampai sanggup berdua-duaan dengan kekasih warga Afrika.

Ini yang dicekup….tak selamat dan tidak dapat dihidu pihak berkuasa? Bukan bermaksud abgteror tak boleh bercinta dengan warga Afrika ini, tapi jangan sampai nanti menangis-nangis diluar sana minta bantuan kedutaan untuk bebaskan dari penjara. Jangan nanti da kene tipu duit berbillion-bilion baru nak masuk surat khabar. Jangan sampai nanti anak dalam kandungan, si Bapak dah balik Afrika. Jangan nanti bila kahwin nak cari lelaki Melayu yang baik-baik. Jangan nanti bila dah tersilap langkah baru nak insaf. Sedarlah bagi semua yang terlibat, dunia bukan untuk selamanya.

Tapi bila abgteror cakap macam tu tak juga bermaksud dengan orang tempatan boleh buat. Beringatlah dosa yang dilakukan. Ingat mak bapak yang membesarkan. Ingat! Allah SWT sentiasa melihat.

Seorang pelajar perempuan sebuah kolej swasta (gambar) dicekup dalam keadaan separuh bogel bersama teman lelaki warga Nigeria dalam bilik di tingkat lima sebuah apartmen yang disewa dan dikongsi mereka bersama sekumpulan lelaki warga Afrika, awal pagi semalam.

Ketika serbuan jam 4 pagi itu, selain pasangan terbabit, sembilan lagi lelaki warga Nigeria berada dalam rumah berkenaan berpesta arak di ruang tamu kononnya sempena meraikan sambutan hari jadi seorang daripada mereka.

Sumber berkata, ketika serbuan penguat kuasa Jabatan Imigresen terpaksa mengetuk pintu bilik penuntut itu yang berkunci dari dalam lebih 30 minit, namun tidak dibuka menyebabkan pintu dipecahkan.

“Sebaik pintu terbuka, seorang perempuan warga tempatan berada di atas tilam dalam keadaan separuh bogel bersama seorang lelaki warga Nigeria yang turut berbogel. – Harian Metro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{ 1 comment… read it below or add one }

Pejuang April 9, 2012 at 19:54

Aku rasa nak pukui je negro ramai2,dulu ada remaja skinhead Nazi masyarakat x suka walhal depe memang nak bela Melayu,skrang pertubuhan sah krajaan iaitu PEKIDA diam je,buatla sesuatu,pukui la negro 2 depe dh rosakan gadis Melayu,PEKIDA hanya pukul bangsa Melayu je ngan negro blasah jela

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Contact-Penafian-SiteMap@abgteror