SEMAKAN ONLINE SLIP GAJI | e-PENYATA GAJI

by abgteror on April 23, 2012

in Penjawat Awam

Post image for SEMAKAN ONLINE SLIP GAJI | e-PENYATA GAJI

SEMAKAN ONLINE SLIP GAJI | e-PENYATA | Gaji baru SSM 2012 dah masuk. Amacam? Banyak ke kenaikan yang dapat? Sikit ke banyak, alhamdulillah rezeki masing-masing. At least ada la jugak kan dari takde langsung. Nanti tunggu pulak kenaikan gaji tahunan. Bertambah-tambah la rezeki.

Bagi yang hidup di KL nie memang amat-amat memerlukan. Bukan bila dah duduk KL nie makin senang. Serba serbi nak guna duit. So, pandai-pandai lah merancang perbelanjaan keluarga anda.

Bagi yang bujang-bujang tu dah boleh kot risik-risik calon isteri. Hehe…..selamat menyemak gaji baru SSM 2012 yea. Sila klik link yang disediakan dibawah:

e-Penyata Gaji dan Laporan Tahunan

Klik pada “Pertama Kali Mendaftar” dan penuhkan ruangan kosong dengan butiran² yang diperlukan. Bila dah kesemuanya dah lengkap, Klik OK untuk pengesahan. Setelah berjaya, anda bolehlah mengakses sistem e-Penyata Gaji untuk mendapatkan penyata gaji bulanan dan pendapatan tahunan.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (21 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 6 votes)
SEMAKAN ONLINE SLIP GAJI | e-PENYATA GAJI, 7.3 out of 10 based on 21 ratings
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{ 4 comments… read them below or add one }

kwok koh ling September 28, 2012 at 20:51

Saya tdk dapat login penyata gaji saya pd bulan September. Saya dah cuba tekan “lupa kata laluan“ dan masuk ID dan no.slip gaji tetapi masih tak dapat masuk. Apa boleh saya buat sekarang?

Reply

Terbelog May 4, 2012 at 14:33

jgn la yahoo abg teror. gooooooooooooooooooooooooole la haha

Reply

phat April 23, 2012 at 12:45

semak sekarang jugak

Reply

abgteror April 23, 2012 at 16:07

yahoooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Contact-Penafian-SiteMap@abgteror