SUPER SPONTAN EPISODE 7

by abgteror on May 11, 2012

in Hiburan

SUPER SPONTAN EPISODE 7 | Berikut adalah video youtube Super Spontan episode 7 untuk anda saksikan secara ulangan bagi mungkin yang ketinggalan untuk menyaksikannya secara langsung di Astro Warna. Nantikan video pada episode Super Spontan minggu-minggu yang akan datang yang akan diupdate nanti. Itu pun kalau pihak Astro tak ban la. Kalau kene ban harap maaf.

Video Super Spontan Episode 7 akan diupdate dari masa ke semasa. Harap bersabar. Tengok cepat2 yer lepas diupload sebab ianya wajib akan diban oleh pihak Astro. Untuk makluman Yasmin Hani telah diundi keluar pada awal rancangan Super Spontan episode 7 ini.

-

-

-

-

-

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
SUPER SPONTAN EPISODE 7, 7.4 out of 10 based on 5 ratings
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{ 8 comments… read them below or add one }

MMC May 14, 2012 at 21:33
Cik Zem May 12, 2012 at 13:17

haha..memang layan citer ni

Reply

boboi May 12, 2012 at 00:00

angsa ganas sume klaka kcuali nana…
beruang comel sume klaka kcuali sathia…
minggu 7 mybe sathia trsingkir…..
gonna miss u babyface…
tahniah angsa ganas mng 3minggu brturut2!!

Reply

alip May 11, 2012 at 23:25

part4 sathia ngn suhaimi ta bpe lawak….
johan paling klaka…
haha…
idop bruang comel!! :)

Reply

abgteror May 11, 2012 at 23:57

ade jugak yg macam takde idea kan….?

Reply

nizam May 11, 2012 at 23:09

trime kasih abg teror sbb mmahami org yg takde astro mcm saye.
hukhuk

Reply

abgteror May 11, 2012 at 23:55

sejam tunggu depan pc nie nak update kat org……sambil2 layan astro layan youtube gak….hehe…..tunggu minggu depan plak yea…

Reply

arm May 11, 2012 at 23:04

haha~
lawak lawak….

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Contact-Penafian-SiteMap@abgteror